top of page
Search
  • Writer's pictureHeidi Forsell

Sinulle sydänystävä

Updated: Mar 8, 2021

“Valot pimeyksien reunoilla Ovat toisinaan himmeitä ja harvassa Sulla on sisälläs valtameren kokoinen voima, jonka sä voit oppaaksesi valjastaa

Apulanta: Valot pimeyksien reunoilla


Kiitos, että olet elämässäni. Kiitos siitä hetkestä, kun sinun ansiostasi en tuntenut oloani enää niin yksinäiseksi. Kiitos siitä, että tunsin kuuluvani johonkin. Kiitos, että ymmärsit, mitä joudun käymään läpi silloin, kun kukaan muu ei ymmärtänyt. Kiitos siitä hetkestä, kun kysyit, miten voin.

Kiitos sysimustasta huumorista. Kiitos, kun jaoit omia pelkojasi silloin, kun minua pelotti. Tuntui hyvältä tietää, etten ole pelkojeni kanssa yksin. Kiitos lempeistä sanoistasi rintapumppuhuoneessa, kun tuskailin ja ahdistuin. Kiitos kannustavista sanoista. Kiitos räkänauruista sellaisina hetkinä, kun tarvitsin elämääni naurua.

Kiitos rakkaudellisesta katseesta silloin, kun oma katseeni täyttyi kauhusta. Kiitos kosketuksesta, joka rauhoitti. Kiitos, että tunnuit läheiseltä, vaikka en tuntenut sinua. Kiitos, kun jaoit oman tarinasi, ja kerroit, että tämä kaikki on raskasta. Kiitos, kun et yrittänyt pienentää ahdistustani. Tiesin, että en ole yksin, ja se helpotti ahdistustani. Kiitos, kun hymyilit omalle lapsellesi teho-osastolla. Sain siitä rohkeutta katsoa omaa lastani, vaikka kaikki näytti pelottavalta.

Kiitos yöhön venyneestä keskustelusta Mäkkäritalon keittiössä. Kiitos, kun pyysit päästä samalla kyydillä sairaalalle. Kiitos päivän kuulumistenvaihdosta, kun sinä tulit sairaalasta, ja minä olin vasta menossa.

Kiitos, kun ostit minulle kaksi jäätelöä silloin, kun minusta tuntui, että en jaksa olla sairaalassa enää sekuntiakaan. Kiitos, kun lääkärikierron jälkeen pyysit minua lounalle. Kiitos pikaisesta moikkauksesta ovenraosta. Tuntui mukavammalta olla sairaalassa, kun siellä oli tuttuja, vaikka tietysti toivoin, että tekin pääsisitte pian kotiin. Kiitos pienistä hetkistä sairaalankäytävillä. Kiitos, kun pidit minua ajantasalla oman lapsesi tilanteesta. Kiitos suklaalevystä, jonka jaoit kanssani sairaalan käytävällä. Kiitos, kun kuuntelit silloin, kun minua raivostutti, ja inhosin sairaalassa ravaamista.

Kiitos, kun laitoit minulle viestin, silloin, kun lapsesi vointi heikkeni. Kiitos, kun kerroit, että teillä menee hyvin. Kiitos valokuvista, joita lähetät. Kiitos lasillisesta viiniä, jonka tarjosit. Kiitos, kun pyysit minua syömään, vaikka en jaksanut lähteä. Kiitos, kun annoit tilaa silloin, kun en kyennyt muuta kuin makaamaan sängyssä.

Kiitos, kun kerroit minulle lapsesi kuolemasta. Kiitos, kun kutsuit minut lapsesi hautajaisiin. Se oli minulle kunnia-asia. Kiitos, kun puhut minulle edelleen lapsestasi. Minusta on ihana kuulla, millainen hän oli. Kiitos, kun jaat muistoja kanssani.

Kiitos, kun sait minut nauramaan ääneen. Kiitos aamuyöhön venähtäneestä äitien illasta sopeutumisvalmennuskurssilla. Kiitos, kun kerroit minun olleen sinulle merkityksellinen omalla matkallasi. Kiitos, kun kutsuit minut ja perheeni kotiisi. Kiitos, että tunnen itseni seurassasi tärkeäksi. Kiitos, kauniista sanoistasi.

Kiitos ihanasta muistosta, kun lähdimme Lasteklinikalta illaksi nauttimaan livemusiikista. Kiitos halauksesta kesäyössä. Kiitos, kun kannustit minua tavoittelemaan omia unelmiani. Kiitos, kun annat minulle positiivista palautetta asioista, joita teen.

Kiitos hädästä, jonka jaoit kanssani. Kiitos, kun pysähdyit sanojeni äärelle. Kiitos, että olen saanut olla seurassasi sellainen kuin olen. Kiitos, että sanot ääneen arvostavasi minua ja tukeani.

Kiitos, kun tykkäät ja kommentoit postaustani. Kiitos, kun kerroit blogitekstini olleen sinulle merkityksellinen. Kiitos, kun tulit käymään meillä. Kiitos, että lapsemme saavat tutustua. Toivon, että jonain päivänä he jakavat myös erityisen ystävyyden. Kiitos, että saan kuljettaa sydämessäni myös enkelilastasi. Myös se on erityistä ja merkityksellistä.

Kiitos, kun olet elämässäni. Teitä on ympäri Suomea ja ympäri maailmaa! Kiitos muistoista; menneistä ja tulevista. Kiitos kannattelusta. Kiitos, että minä olen saanut kannatella sinua. Sinä olet minulle valtavan tärkeä ja rakas. Kiitos, että olet.Kaikki loputon kauneus kaikki järjettömyys kaikki ruoskivat toiveet kaikki päättämättömyys Ovat lopulta tarkoituksen palasia Osa arvoitusta Valot pimeyksien reunoilla

Apulanta: Valot pimeyksen reunoilla


LUE MYÖS:

Läpi routaisen maan – Vertaisista valoa vaikeisiin hetkiin

Kun mitkään sanat eivät riitä tai ole tarpeeksi – Sydänystäväni lapsen kuolemasta on kulunut vuosi


#Vertaistuki #ystävyys

161 views0 comments
bottom of page