top of page
Search
  • Writer's pictureHeidi Forsell

Itseni näköinen elämä podcast – Kahden naisen mietteitä siitä, kun elämä läimäyttää avokämmenn

Yhden unelman toteutuminen on saanut alkunsa. Tapasin kesällä naisen, joka puhutteli sieluani jostain syvältä. Tuo ihminen tuntui heti omalta, ja ystävyys sai alkunsa.

Olin alkanut haaveilla omasta podcastista, ja loppu vuodesta lyötiin yhteen kahden naisen ajatukset, ja syntyi yhteinen podcast. Ja siinä se nyt on!

❤❤ ITSENI NÄKÖINEN ELÄMÄ ❤❤

Elämässä joutuu joskus tekemään asioita, jotka pelottavat. Elämässä joutuu tilanteisiin, joissa pelko ottaa niskalenkin ja elämä lyö avokämmenellä niin, että tuntuu. Unelmien saavuttamiseksi pitää tehdä päätöksiä, jotka jännittävät ja tuntuvat vaikeiltakin.

Me yhdessä päätimme puhua ääneen siitä, kun elämä läimäyttää avokämmenellä. Minä jaan podcastissa omaa tarinaani siitä, kuinka lapsen vaikean sairauden myötä arki ja elämä muuttuu. Pauliina oli omaishoitaja lähes yhdeksän vuotta vaikeavammaiselle tyttärelleen, ja joutui kohtaamaan oman lapsensa kuoleman.

Me molemmat uskomme, että kaikkein vaikeimmistakin elämäntilanteista voi syntyä hyvää, jos päättää nähdä hyvän ympärillään. Se ei ole yhtään helppoa, mutta ei aina vaikeaakaan. Tämä podcast on yksi merkki hyvästä. Sitä ei olisi syntynyt ilman äärimmäisen vaikeita hetkiä, kun tuntuu ettei selviä.

Laita siis meidän uunituore podcast seurantaan. Julkaisemme joka toinen lauantai uuden jakson. Mielenkiintoisia keskusteluita on tulossa, ja myös teillä on mahdollisuus päästä osaksi keskustelua. Käy kuuntelemassa meidän ensimmäinen jakso ja anna palautetta! Jaa myös omaa tarinaasi somessa #itseninäköinenelämä

Kohtaamisiin! ✨


Uuden elämän selvitymisblogin löydät Facebookista ja Instagramista. Laita tilit seurantaan, niin pysyt kuulolla!

#itseninäköinenelämäpodcastekajaksoheidijapauliinaunelmatyhdessätekeminenelämänlätäri

6 views0 comments
bottom of page