Unelmani on kääntää voimavaraksi oman elämäni haasteet ja vaikeudet, ja hyödyntää ne niin ammatillisesti kuin elämässä yleensä. Uskon, että kaikkein vaikeimmistakin tilanteista voi löytää hyvää, jos päättää nähdä hyvän ja uskaltaa nähdä itsensä. Se ei aina ole helppoa, mutta matka on vaikuttava, kun uskaltaa heittäytyä kyytiin, ja antaa elämän kannatella.

Olen vammaistyön ja kehitysvamma-alan ammattilainen. Minulla on lähes 20 vuoden monipuolinen työkokemus eri tavalla vammaisten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Olen myös pienen vaikeasti sydänvikaisen lapsen äiti sekä koulutettu kokemusasiantuntija. Valmistun pian sosiaalialan erityisasiantuntijaksi. Tässä matkalla minusta on tullut bloggaaja ja somevaikuttaja, mutta en edelleenkään tiedä, mikä minusta lopulta isona tulee. Valmis ei ainakaan. Rakastan tehdä merkityksellistä työtä.

Ohjaan myös XXL-Dance ® konseptin tanssitunteja, ja vastaan konseptin sosiaalisesta mediasta.

Jos haluat tietää työhistoriastani enemmän, niin kysy toki, tai käy kurkkaamassa LinkedIn profiilini. https://www.linkedin.com/in/heidi-forsell-48827aa4/

Vapaa-aikani kuluu pitkälti ruuhkavuosista selviytymiseen, sillä perheessäni on puolison lisäksi kolme kouluikäistä lasta ja yksi taapero. Jos jokin sopiva rako jää, niin kulutan mielelläni aikani musiikin parissa. Rakastan laulamista, ja toivon, että jonain päivänä voisin lisätä palveluvalikkooni myös oman bändin keikat. Usein huomaan myös ilmoittautuneeni erilaisiin koulutuksiin ja verkkovalmennuksiin, sillä haluni kehittyä ja oppia uutta näyttäisi olevan loputon.