top of page

Unelmani on kääntää voimavaraksi oman

elämäni haasteet ja vaikeudet ja hyödyntää ne niin ammatillisesti kuin elämässä yleensä.

Uskon, että kaikkein vaikeimmistakin tilanteista voi löytää hyvää, jos päättää nähdä hyvän

ja uskaltaa nähdä itsensä. 

DSC_7799.jpg

Itseään ei ole useinkaan ihan helppoa nähdä, mutta tutkimusmatka on vaikuttava, kun uskaltaa heittäytyä kyytiin, ja antaa elämän kannatella.

Koulutukseltani olen sosiaalialan erityisasiantuntija (YAMK). Olen toiminut vammaistyössä ja kehitysvamma-alalla monipuolisesti erilaisissa tehtävissä lähes 20 vuotta. Autismikirjo on yksi työelämäni intohimoista.

Olen myös pienen vaikeasti sydänvikaisen lapsen äiti sekä koulutettu kokemusasiantuntija.

 

Rakastan tehdä merkityksellistä työtä.

 ​

Jos haluat tietää työhistoriastani enemmän, niin kerron mielelläni lisää. Käy kurkkaamassa LinkedIn profiilini. https://www.linkedin.com/in/heidi-forsell-48827aa4/ 

Pyrin rakentamaan arkeni tekemällä mahdollisimman paljon asioita, joita aidosti haluan tehdä. Opettelen elämään niin, että arki itsessään olisi niin mielekästä, ettei lopulta ole väliä onko töissä vai vapaalla. 

Entisenä suorittajana opettelen elämään kuuntelemalla enemmän itseäni ja kehoani. Keskityn enemmän kehon ja mielen yhteistyöhön ja ympäröin itseni minua inspiroivilla ihmisillä. Se on ihan valtava voimavara. Usein huomaan myös ilmoittautuneeni erilaisiin koulutuksiin, sillä haluni kehittyä ja oppia on loputon. Saan itse valtavasti virtaa siitä, kun oivallan jotakin uutta! 

 

Minua kiinnostavat erilaisten ihmisten tarinat ja rakastan syvällisiä keskusteluja, sillä niistä opin eniten myös itse. Olen onnellinen, että saan työssäni kuulla paljon erilaisia tarinoita. 

 

Kulutan aikaani mielelläni aikaani kirjoittamalla ja musiikin parissa. Rakastan livemusiikkia ja laulamista yli kaiken. Harrastan myös nykytanssia ja ohjaan itse XXL-Dance ® konseptin tanssitunteja ylipainoisille naisille.

 

Tee sitä, mistä saat kylmiä väreitä! Kylmät väreet eivät koskaan valehtele.

Ne kertovat aina jostain tärkeästä ja merkityksellisestä.

"Sä olet huikea. Ajattele mikä elämän paradoksi;

sun elämäsi vaikein kokemus kääntyy vertaistueksi muille ja luot sen kautta hyvää tähän maailmaan

ja heille, jotka kohtaavat elämänsä vaikeimpia hetkiä"

bottom of page